Spring til indholdet

PMG Cars Leasing

Som udgangspunkt
kan alt flexleases

Flexleasing

Flexleasing er vejen frem. Her får du absolut mere bil for pengene. Det handler i sin enkelthed om en mindre kapitalbinding og større fleksibilitet i forhold til biler, som man også har som investeringsobjekter.

Den altoverskyggende fordel ved flexleasing er, at man ikke skal ud og finansiere hele bilens registreringsafgift

Ved flexleasing opererer man med ratebetaling af bilens afgift. Dette betyder afgiften betales pr. måned, i de måneder hvor bilen er i brug og indregistreret.

En vigtigt introducerende pointe ved flexleasing er, at man ved aftalens indgåelse overdrager bilen til leasingselskabet, som i perioden hvor bilen er registreret, ejes af leasingselskabet.

PMG CARS Leasing har strategisk samarbejde med nogle af de største aktører i markedet, af banker og leasingselskaber.


FAQ

Ejeren af bilen i flexleasingperioden?

Grundet reglen om, at det ikke er tilladt for privatpersoner at eje køretøjer, der er indregistreres med forholdsmæssig afgift (flexleasing), skal et professionelt leasingselskabet ind over ejerskabet i registreringsperioden.

VIGTIG INFO : Når den aftalte kontrakt udløber, har den respektive leasingtager pligt til at anvise en køber, med gyldigt CVR nummer, til aftalt restværdi. Denne restværdi er uden registreringsafgift og tit også uden moms.

Hvordan beregnes afgiften?

Afgiften beregnes regulativt med udgangspunkt i regelsæt fra Motorstyrelsen. I forbindelse med en leasingaftale igennem PMG CARS, er vores leasingpartner, som sammen med os laver beregningen med udgangspunkt i handelsværdien på tilsvarende biler i Danmark. Heraf udregnes den månedlige registreringsafgift, som skal afregnes i leasingperioden.

Hvorfor skal jeg både betale depositum og udbetaling?

Der er mange forskellige måder leasingaftalen kan sammensættes på. De endelige vilkår, tager udgangspunkt i dine ønsker, inden for reglerne på området, samt leasingselskabets kreditmæssige retningslinjer Hos PMG CARS ønsker vi det mest gennemsigtige og professionelle setup tilpasset dine behov, så kontakt os gerne, for alternative beregninger.

Ved udløb af aftalen?

Ved aftalens udløb har man to muligheder. Enten fortsættes aftalen med udgangspunkt i den nedskrevne værdi for perioden. Eller også sælges bilen. Skulle bilen ønskes solgt, så kan vi hjælpe med det, igennem vores netværk og portal.

 

PMG Cars are

A proud partner of