Spring til indholdet

PMG Cars Investering

Interesseret i biler som investering?

Vi har beskæftiget os med sportsvogne, superbiler og hyper biler, i mere end 10 år.

Vores store kendskab, netværk i ind –og udland af passionerede bilentusiaster og andre gode mennesker gør, at vi har fingeren på pulsen i markedet.

Finder du investeringsbiler interessant, så kontakt os endeligt. Vi investerer selv i de puljer, som vi tilbyder investorerne

Preben Grundtvig, Founder og CEO PMG CARS, med PMG CARS’ nye investering: Koenigsegg Jesko fra Geneve Motorshow 2019.

Investering med PMG CARS :

Som skrevet i ovenstående udbyder vi kun biler, som vi selv har investeret i. Vi har et skarpt fokus på afkastet. Vores primære investeringsstrategi er simpel, og handler om et stort konwhow i markedet og ikke mindst netværk. Vi tilbyder bilinteresserede og andre med selskabsmidler eller frie midler, at købe biler sammen med os dikrete fra de respektive fabrikker. Alle biler, er vi selv med i, og har en personlig relation til den enkelte fabrik, som er skabt over mange år.

Vores fokus på nybilsprogrammer.
 • Vores strategi er at finde nutidens helt store vindere igennem nybilsprogrammerne.
 • Det er ikke nogen hemmelighed, at i dagens marked skabes de største kortsigtede gevinster i biler der kommer direkte fra fabrikken.
 • Dette kræver dog et massivt netværk og kendskab ind til fabrikkerne.
 • Vi har én særligt hyper car på vej, som en udbudt pulje, som vi også er en del af.
 • Kontakt os for nærmere info.
Generelt om investeringsbiler:
 • Vi kan også være behjælpelig med at sammensætte puljer af særlige biler, som både hver for sig, og sammen, er gode investeringer på den lange bane.
 • Indenfor langsigtede investering har vi forskellige strategiske samarbejder for at kunne afdække udviklingen i markedet.
 • Kontakt os for nærmere information.
Investeringsfokus hos PMG CARS :

Vi hos PMG CARS arbejder udelukkende med nyere biler der er produceret i begrænsede serier, og af mærkerne Ferrari, Lamborghini, Porsche, McLaren, Aston Martin, special modeller, samt hyper cars som for eks. Koeninsegg. I disse segmenter oplever vi en god risikoafvejning. Færre producerede biler giver mere sikkerhed i det enkelte objekt.

Hvilke områder omhandler vores bilinvesteringer?
 1. Superbiler
 2. Hypercars
 3. Klassiske biler
 4. Racerbiler

At ramme den rigtige investeringsbil er lidt som at ramme den helt rigtige vækstaktie. det er en kombination af et godt netværk nationalt og internationalt, timing, samt en hvis portion held som i alle andre forretninger, og et godt  hjemmearbejdet med godt købmandskab, kan man ramme et afkast på over et tocifret procent om året.

Vi ved at omkring år 2010 eksploderede markedet og omkring 2014 var priserne på sit højeste, de efterfølgende år er priserne generelt faldet med omkring 12-18 procent, og i dag er priserne ved at stabilisere sig og derfor et godt tidspunkt at handle brugte på hvis man ikke kan få adgang til fabriksnye specialbiler.

Hvorfor vælge investeringsbiler fremfor traditionelle investeringer?

Det er ikke nogen hemmelighed at markedet de senest år har været ekstrem volatilt på aktiemarkedet, og det skaber uro og ikke mindst usikkerhed for investorerne. I sådanne tider søger investorerne typisk over i andre former for investeringer eller går helt ud af markedet, måske med tab til følge. Uanset den enkelte investors situation er det usikkerheden og følelser der er svære at håndtere.

Det har også i de senere år været kendt at investere i alternative dyre genstande som malerier, vine, smykker, og ure som også helt sikkert er et spændende marked, som vi også har stiftet bekendtskab med.

Biler generelt har vist sig at være mere stabile, og ikke så volatilt et markedet. Og særlige biler i begrænsede serier har vist sig at have store værdistigninger med det samme de har ramt markedet.

Uanset hvordan fremtiden vil se ud, så vil man her altid have en bil som aldrig vil forsvinde ud af ens hænder. Derfor har det også en værdi i sig selv som ikke kan vurderes, og på et eller andet tidspunkt vil den blive solgt med fortjeneste, og med fremtidens indtog af elbiler kan vi jo stille os selv spørgsmålet – det skulle være mærkeligt, at det ikke også vil have en yderlige konsekvens på værdistigningen, når og hvis der ikke kan købes nye eller brugte biler med brændstofmotorer, ja hvad så?

Kontakt os, hvis du finder investeringsbiler interessant som en aktiv-klasse i netop din portefølje.

PMG Cars are

A proud partner of