Spring til indholdet

PMG CARS Motorsport

Vi er en del af Dream Concept

Vi støtter racerkører, Mikkel Grundtvig, og er en del af Dream Concept

Interessen for Motorsport ligger i blodet og PMG CARS er stærkt engageret på mange måder.

Det være sig i forskellige grader og kanaler, hvor vores passion for race, events og biler bliver udlevet igennem vores forskellige engagementer.

PMG CARS og Mikkel Grundtvig

Partner og supporter til racerkører Mikkel Grundtvig, som i dag både kører med om mesterskabet i den danske Formelt 4 serie og samtidig deltager i den franske F4 serie. Et stort talent, som vi støtter og tror kan gå hele vejen til Formel 1.

Mikkel Grundtvig har for nyligt underskrevet en kontrakt med en professionel virksomhed som entrere indenfor international motorsport, og de har sat sig et mål, at de skal have 1-3 unge talenter i Formel 1 i 2024. De har et stort netværk til motorsportsverden og til funding rundt i det meste af verden.

Skulle du have interesse i at støtte et lovende talent, så kontakt os endeligt – vi foranlediger gerne kontakten til Mikkel og teamet. Se Mikkel hjemmeside.


Dream Concept

PMG CARS og Dream Concept

Siden 2012 har Dream Concept eksisteret som en hydrid-virksomhed i branchen. Fra racerteam i den danske motorsportserie til professionelt eventvirksomhed der i dag har en partneraftale med Audi Danmark og Audi AG omkring eventafholdes i hele landet.

Se DreamConcepts hjemmeside.

PMG Cars are

A proud partner of